vrijdag 17 augustus 2012

Het kan verkeren

Zo schrijf je een blokje dat je een machientje zoekt voor in de tafel die ik heb staan. En de dag erop staat er een tafeltje met een supermooi machientje. Gisteren opgehaald voor maar 5 euro.  Het is toch niet te geloven, maar de mevrouw wilde er door plaatsgebrek echt van af. Voor de lieve mevrouw ook maar bloemen gekocht, want dit is echt een koopje. Helaas past ze niet in de tafel die ik al had, maar daar had ik me al bij neergelegd.

Ze is uit het jaar 1923, opgezocht op deze site. rechtsonder het serienummer invullen en wat andere gegevens en je krijgt het jaartal te zien. Ik ben overigens bij deze site gekomen door het blog van haar.

Helaas doet ze het niet meer en het blad heeft wat kringen en beschadigingen, maar die verstoppen we onder een mooi quiltje

Zal ik ze dan nu maar laten zien.


Hetzelfde hoekje alleen nu het nieuwe (oude) tafeltje.

Hier is ze dan.Ik ben er echt superblij mee en ik ga haar koesteren.

Zo dan ga ik nu eerst nog een paar stukjes snijden voor blok 5 van leannes house, want dat blift ook maar liggen. Dat is ook wel een werkje wat je met deze temperaturen nog uit kunt voeren.


1 opmerking:

  1. Geluksvogel!!!! En het is niet te zien dat het niet helemaal past, ik vind het prima passend eruitzien! Geniet er maar van!

    BeantwoordenVerwijderen