vrijdag 12 juni 2015

Stella top is klaar...

Er moest nodig wat afgemaakt worden in dit quilthuis. Te veel dingen begonnen en dat is niet goed voor deze quiltster.
Mezelf dus weer wat deadlines gesteld. Ik ben van de deadlines als ik vind dat ik echt zaken moet afwerken. Die deadlines komen in beeld als een quilt(top) bijna af is.

Voor de stella en sidmouth had ik me voorgenomen om die voor de  zomervakantie af te hebben. Bij de stella top is dat dus gelukt.
Dit is hem geworden. Totaal wat anders dan ik normaal maak en ik moet er dan ook erg aan wennen. Ik ben deze quilt begonnen met de bedoeling er een blended geheel van te maken, waarin het zoeken is naar het patroon. Daarin ben ik mijn inziens geslaagd.

Wat ik van deze top ook geleerd heb dat dit te ver uit mijn comfortzone ligt. deze stijl was leuk om te proberen, maar ik durf me zekerheid te zeggen dat er hier geen tweede van komt. Het is te donker van kleur en te weinig de antieke uitstraling van quilts waar ik zo van hou.


Deze top mag nu wachten tot ze aan de beurt is om de quiltring in te gaan. Dat gaat nog wel even duren want met deze temperaturen is het veel te warm onder een dekentje.

Ik ga nog even een blokje van de jane in elkaar prikken, want o wat heb ik die verwaarloosd het afgelopen jaar.

K-Wil-T ze

groetjes henriette

3 opmerkingen:

 1. Leuk dat je het durft om eens buiten je eigen kader te kijken! Dat is je goed gelukt. Het is zeker blended geworden en dat quilten..... Ik ben nu bezig met de pocket, die MOET nu gewoon eens af. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar ben je zeker in geslaagd, het is een mooi zoekplaatje geworden.Heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig dat je dit durfde en je hebt een schitterend resultaat.....
  Steekjesgroetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen