dinsdag 5 februari 2013

Druk met stof...

Natuurlijk ben ik de laatste tijd erg druk met stof bezig. Van die mooie katoentjes met van die mooie printjes die goed bij elkaar passen.
De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met hele andere stof. Glimmende en gladde satijn, dunne organza en een soort van vilt. Doe deze stofjes bij elkaar meng daar een grote dosis geduld en wat creativiteit doorheen en dan heb je als eindresultaat een prachtige cupcakejurk voor carnaval.

Niet dat wij van die uitbundige carnavalvierders zijn, maar ik vind het wel leuk als de kinderen leuk verkleed naar school kunnen gaan. DS gaat als een piraat, zijn pak wordt door oma gemaakt, zij is ook heel handig op de naaimachine. Dat pak was nog niet klaar, maar er komt ook zeker een foto van zijn pak.

Gisteravond na een dag achter de naaimachine toch maar weer verder met die mooie katoentjes om daar een mooie deken van te maken. De hobo schiet al erg op. Nog ongeveer 10 blokjes en dan is het middenstuk klaar. Nou ja de blokjes moeten nog aan elkaar met een saching.
Deze blokjes zijn er weer bijgekomen. Let niet op de niet gestreken blokjes en de losse draadjes.

Dangerous drinking water

Docter, no charge

Doubtful

Dishonest person lives here

Easy mark

housewife feeds for chores

Stiekem voelt deze hobo quilt wel weer een beetje als bijna klaar. Ik wil dat nog niet te hard roepen voor mezelf, omdat het ook klinkt van; O er is weer ruimte voor een nieuw project. Dat is het toch ook weer niet het geval, hoewel ik altijd wel aan het kijken ben wat er nog meer voor moois te vinden is op het web. Nou kleine seizoensquiltjes misschien en een mooie omslag om mijn voorgeknipte blokken in te bewaren oid zijn nog wensen.
Eerst maar eens verder met het werk waarmee ik bezig ben en dan zien we wel verder.

Quilt ze en groetjes
Henriette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten