zondag 13 januari 2013

Top Leannes House is een AFFO...

In het vorige blokje al aangegeven is de top van Leannes house helemaal af. Nu dus de Leannes in de hoofdrol van een blokje. Een Affo verdient deze eer, toch...
Een top totaal anders dan al het andere wat ik gemaakt heb of aan het maken ben, dat maakt het quilten ook zo leuk.  Tjonge wat vind ik het moeilijk om de kleuren van de quilts goed op de foto te krijgen. Het ziet er nu veel fletser uit dan dat de top in werkelijkheid is.

Top in volle glorie

Gedurende het maken van de quilt ben ik goed te weten gekomen wat ik wel en wat ik minder leuk vind aan het quilten. Het stitchen van de blokken is op den duur toch wel minder mijn ding gebleken. Dit is niet erg, ik kan er voor de volgende quilts gewoon rekening mee houden.


Je blijft kijken naar het quilt. Er zitten zoveel leuke details in en iedere keer zie je weer wat anders. Ik heb geprobeerd slim gebruik te maken van de stof. Bloemetjes en vlindertjes heel bewust in een stukje stof laten verschijnen. Kijk maar even mee naar een paar details.


aantal details bij elkaar gezet

Nu mag de top wachten om gequilt te worden. Ze wordt zorgvuldig opgeborgen (maar zeker  niet vergeten) tot deze aan de beurt is.

2 opmerkingen:

  1. Mooi! Wat betreft de fletsheid van de foto's. Ik probeer altijd de foto's buiten te maken (overdag natuurlijk). Dan komen de kleuren er meestal het beste op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een plaatje is deze quilt geworden !!

    BeantwoordenVerwijderen