zondag 1 september 2013

Weer wat steekjes...

Het is hier de afgelopen maand erg stil geweest op quiltgebied. Ik heb gewoon de energie niet om wat steekjes te zetten.
De ontstoken holtes in mijn hoofd eisen zijn tol. Moe, moe en nog eens moe. Dan gaat het dagelijkse leven toch echt voor. Ik wil er niet verder over uitwijken, maar vervelend is het zeker.

Vorige week de rand voor de appelkroosjes geknipt, toch maar eens kijken of ik die er deze week nog aan kan zetten.
Vandaag voor het eerst in een week of 4/5 weer een paar steekjes gezet. Met deze paar steekjes is het volgende blokje van de Dear jane afgekomen.


Misschien zo meteen nog even wat blokjes voorbereiden en dan is er weer een begin gemaakt. Ik kan dan in een rustig tempo weer beginnen met de steekjes.

K-Wil-T ze
groetjes Henriette

4 opmerkingen:

 1. Ik voel met je mee. Ik liep deze week en vorige week met een ontstoken kies/wortel. Ook veel pijn. Mijn advies is doe het rustig aan. Het komt weer goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb zoiets jaren geleden ook gehad, herinner me vooral die vermoeidheid, om gek van te worden. Duurde ook heel lang voordat ik naar de dokter ging, had er geen idee van wat er aan de hand was. Bleek er een kieste in 1 van mijn holtes te zitten. Na verwijdering daarvan ging het beter. Dat hoop ik ook voor jou, dat je snel weer je energie terug mag vinden.
  Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gisteren vielen mijn eigen plannen in duigen... maar bij jou kwam het goed!!! wat een lief blokje met precieze bloemetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap ! En wat een mooi blokje weer.

  BeantwoordenVerwijderen